OM OSS

Bemanning slik det skal være!

Kape Bemanning er en ny aktør på det trønderske markedet, som tar sikte på å utfordre dagens bemanningsbyråer. Selskapet satser tungt på formidling av arbeidskraft der riktig folk på riktig plass er vårt varemerke. 

Vi har erfaringen og kompetansen som kreves for å ivareta kandidater, ansatte og ikke minst våre oppdragsgiveres interesser. 

Trenger du flinke folk?

Vi er her for å hjelpe deg, enten du er på søken etter din neste medarbeider, kollega eller leder. Vår lidenskap ligger ikke bare i å finne mennesker som kan utføre jobben. Gjennom vår nysgjerrige, teknologiske nytenkende og engasjerte tilnærming legger vi til rette for å oppdage, forvalte og utvikle talenter. Dette mener vi utgjør hele forskjellen, for alle parter – både på kort og lang sikt. 

VI TILTREKKER DEN RETTE KANDIDATEN

Vi vet hvor utfordrende det kan være å finne gode kandidater, særlig i dag når arbeidsledigheten er så lav som den er. Dette tar vi høyde for med en ny tilnærming til talentjakten. Med fag kunnskap, nysgjerrighet, humor og følelser jobber vi for å tiltrekke oss talenter i riktige kanaler og med et målrettet budskap.

Strukturert search, store nettverk og smart bruk av digitale kanaler gjør oss kapable til å finne de virkelig gode kandidatene. De passive kandidatene, som allerede er i gode jobber, som er lojale og med rett kompetanse. Vi bruker et spekter av ulike metoder for å nå disse

industri

Ta kontakt!

Karl Petter Riisem

Daglig leder

Ta kontakt for en uforpliktende samtale!