OM OSS

Bemanning slik det skal være!

Kape Bemanning AS satser tungt på formidling av arbeidskraft der riktig folk på riktig plass er vårt varemerke. 

Vi har erfaringen og kompetansen som kreves for å ivareta kandidater, ansatte og ikke minst våre oppdragsgiveres interesser. 

Trenger du flinke folk?

Vi er her for å hjelpe deg, enten du er på søken etter din neste medarbeider, kollega eller leder. Vår lidenskap ligger ikke bare i å finne mennesker som kan utføre jobben. Gjennom vår nysgjerrige, teknologiske nytenkende og engasjerte tilnærming legger vi til rette for å oppdage, forvalte og utvikle talenter. Dette mener vi utgjør hele forskjellen, for alle parter – både på kort og lang sikt. 

VI TILTREKKER DEN RETTE KANDIDATEN

Vi vet hvor utfordrende det kan være å finne gode kandidater, særlig i dag når arbeidsledigheten er så lav som den er. Dette tar vi høyde for med en ny tilnærming til talentjakten. Med fag kunnskap, nysgjerrighet, humor og følelser jobber vi for å tiltrekke oss talenter i riktige kanaler og med et målrettet budskap.

Strukturert search, store nettverk og smart bruk av digitale kanaler gjør oss kapable til å finne de virkelig gode kandidatene. De passive kandidatene, som allerede er i gode jobber, som er lojale og med rett kompetanse. Vi bruker et spekter av ulike metoder for å nå disse

industri

Ta kontakt!

Karl Petter Riisem

Daglig leder

Ta kontakt for en uforpliktende samtale!